Kalkkunapata
Julkaistu
Kalkkunapata yhdistelee erivärisiä paprikoita, mausteita ja kahvikermaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton
5 annosta
- 1 rkl rypsiöljyä
- currya
- paprikajauhetta
- kurkumaa
- mustapippuria
- 1 valkosipulin kynsi
- 600 g kalkkunasuikaleita
- 150 g erivärisiä paprikapaloja
- 50 g salaattifenkolia
- 50 g varsiselleriä
- 3 1/2 dl vettä
- kanaliemikuutio
- 1 rkl siirappia
- 2 rkl ohrakasta
- 3/4 dl kahvikermaa
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
Kiehauta mausteet ja murskattu valkosipulinkynsi öljyssä. Lisää kalkkunasuikaleet ruskistumaan mausteiden joukkoon. Siirrä suikaleet kypsennysastiaan. Lisää paprikapalat, fenkolisuikaleet, selleriviipaleet, vesi, liemikuutio ja siirappi. Hauduta kypsäksi.
Liuota ohrakas kerman joukkoon ja lisää seos pataan. Keitä pari minuuttia. Ripottele padan pinnalle hienonnettua korianteria.
Tarjoa riisin tai pastan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa