Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalkkunapata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalkkunapata yhdistelee erivärisiä paprikoita, mausteita ja kahvikermaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

5 annosta

  • 1 rkl rypsiöljyä
  • currya
  • paprikajauhetta
  • kurkumaa
  • mustapippuria
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 600 g kalkkunasuikaleita
  • 150 g erivärisiä paprikapaloja
  • 50 g salaattifenkolia
  • 50 g varsiselleriä
  • 3 1/2 dl vettä
  • kanaliemikuutio
  • 1 rkl siirappia
  • 2 rkl ohrakasta
  • 3/4 dl kahvikermaa
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kiehauta mausteet ja murskattu valkosipulinkynsi öljyssä. Lisää kalkkunasuikaleet ruskistumaan mausteiden joukkoon. Siirrä suikaleet kypsennysastiaan. Lisää paprikapalat, fenkolisuikaleet, selleriviipaleet, vesi, liemikuutio ja siirappi. Hauduta kypsäksi.

Liuota ohrakas kerman joukkoon ja lisää seos pataan. Keitä pari minuuttia. Ripottele padan pinnalle hienonnettua korianteria.

Tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Lisää aiheesta:

PapusalaattiKanapata MarengoThai-maustettu kanapataPapu-tofupataKikhernecurry riisin ja jogurtin keraMarokkolainen pata
KanapataKananmunatonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata
  • 14.03.202209:20
    Nopeat ja helpot

    Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

  • 12.01.202110:43
    Broilerinkoivet

    Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

  • 17.01.202012:47
    Broilerinkoivet

    Lyonin kana – etikkakana on niin koukuttavaa, että et voi lopettaa syömistä

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Mulligatawny Soup

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutettu broileri-tomaattipata