Kalkkunaa omenakastikkeessa
Julkaistu
Kalkkunaa omena- ja banaanikastikkessa yrttiriisin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g kalkkunanrintaa
- nokare voita
- 3 rkl curryjauhetta
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 sipuli
- 1 omena
- 1 banaani
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl kanafondia
- 3 dl kookosmaitoa
Valmistusohje
Kuullota kuutioitu kalkkunanliha voissa, mausta palat currylla ja ripottele mukaan vehnäjauhoja. Pilko sipuli ja kuoritut hedelmät ja lisää ne pannulle. Paista hetki ja mausta valkosipulilla ja kanafondilla.
Kaada päälle kookosmaito ja tilkka vettä. Hauduta kymmenisen minuuttia, jolloin kalkkuna kypsyy ja hedelmät pehmenevät. Tarjoa yrttiriisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje