Kalaräppi eli kalawrapit rieskasta

kalara-cc-88ppi
Pro Kala

Pro Kalan kalarwap sopii hyvin vaikka iltapalaksi.

Ainekset

  • 1 isohko rieska
  • leipärasvaa
  • 3–4 salaatinlehteä
  • n. 1 dl kypsää kalaa, esim. friteerattuja muikkuja tai purkitettua kalaa esim. särkeä tai muikkua
  • pala kurkkua
  • 1 porkkana raastettuna
  • ½–1 dl raejuustoa
  • Mausteeksi: yrttejä, paprikaa tai chiliä
  • Lisäksi: maustettua kermaviiliä

Valmistusohje

Voitele rieska kevyesti rasvalla. Levitä päälle salaatinlehdet ja niiden päälle valitsemasi kala. Ripottele pinnalle ohuiksi suikaleiksi leikattu kurkku ja porkkanaraaste, raejuusto ja mausteet. Voit ripauttaa räppiin kastikkeeksi maustettua kermaviiliä. Kääri leipä varovasti rullalle.

Syömisen helpottamiseksi kietaise leivän ympärille lautasliina.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!