Kalaräppi eli kalawrapit rieskasta
Julkaistu
Pro Kalan kalarwap sopii hyvin vaikka iltapalaksi.
Ainekset
- 1 isohko rieska
- leipärasvaa
- 3–4 salaatinlehteä
- n. 1 dl kypsää kalaa, esim. friteerattuja muikkuja tai purkitettua kalaa esim. särkeä tai muikkua
- pala kurkkua
- 1 porkkana raastettuna
- ½–1 dl raejuustoa
- Mausteeksi: yrttejä, paprikaa tai chiliä
- Lisäksi: maustettua kermaviiliä
Valmistusohje
Voitele rieska kevyesti rasvalla. Levitä päälle salaatinlehdet ja niiden päälle valitsemasi kala. Ripottele pinnalle ohuiksi suikaleiksi leikattu kurkku ja porkkanaraaste, raejuusto ja mausteet. Voit ripauttaa räppiin kastikkeeksi maustettua kermaviiliä. Kääri leipä varovasti rullalle.
Syömisen helpottamiseksi kietaise leivän ympärille lautasliina.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia