Kalapullia unelmien kastikkeessa
Jos sinulla on purkki kalapullia ruokakaapissa, valmistat niistä nopeasti arkipäivällisen. Tarjoile mielellään hienonnettujen, kovaksi keitettyjen kananmunien kera.
Neljälle
- 4 annosta kalapullia, pakastettuja tai purkitettuja
- 1 keltasipuli
- ½ dl punaviinietikkaa
- 2 dl paksua kermaa
- 75 g voita tai margariinia, huoneenlämpöistä
- suolaa ja pippuria
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1 vihreä paprika
- 1 punainen paprika
- 4 annosta keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli ja laita kattilaan. Kaada päälle viinietikka ja keitä hiljalleen kunnes lähes kaikki neste on haihtunut.
2. Keitä samalla kerma toisessa kattilassa kunnes se paksuuntuu hieman, lisää kerma sitten sipulikattilaan.
3. Ota kattila liedeltä, lisää lämmin voi. Mausta. Lisää persilja.
4. Kuumenna kalapullat kiehuvassa, kevyesti suolatussa vedessä tai omassa liemessään, kaada vesi tai liemi pois.
5. Asettele kalapullat lämpimälle tarjoiluvadille, kaada kastike päälle. Tarjoile keitetyn riisin kera, johon olet sekoittanut hienonnetun paprikan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa