Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalapullia unelmien kastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos sinulla on purkki kalapullia ruokakaapissa, valmistat niistä nopeasti arkipäivällisen. Tarjoile mielellään hienonnettujen, kovaksi keitettyjen kananmunien kera.

Neljälle

  • 4 annosta kalapullia, pakastettuja tai purkitettuja
  • 1 keltasipuli
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 2 dl paksua kermaa
  • 75 g voita tai margariinia, huoneenlämpöistä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 vihreä paprika
  • 1 punainen paprika
  • 4 annosta keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Hienonna sipuli ja laita kattilaan. Kaada päälle viinietikka ja keitä hiljalleen kunnes lähes kaikki neste on haihtunut.

2. Keitä samalla kerma toisessa kattilassa kunnes se paksuuntuu hieman, lisää kerma sitten sipulikattilaan.

3. Ota kattila liedeltä, lisää lämmin voi. Mausta. Lisää persilja.

4. Kuumenna kalapullat kiehuvassa, kevyesti suolatussa vedessä tai omassa liemessään, kaada vesi tai liemi pois.

5. Asettele kalapullat lämpimälle tarjoiluvadille, kaada kastike päälle. Tarjoile keitetyn riisin kera, johon olet sekoittanut hienonnetun paprikan.

Lisää aiheesta:

Syksyinen sipulikeittoKampelaa valkoviinikastikkeessaCrêpesit simpukkamuhennoksellaKeitettyä haukea munakastikkeen keraCrème VichyssoiseKaalikääryleet kastikkeella
KalapullatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapullat
  • 17.09.202108:43
    Keitetty kala

    Haukipyörykät eli kvenellit ja rapukastike – Jyrki Sukulan suosikkiohje

  • 18.02.201300:00
    Taskuravut

    Taskurapupyörykät hapanimeläkastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Kalapullat currykastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Haukikvenellejä hummerikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Sauce Vierge ja haukipullat