Kalapullia punaisessa kastikkeessa

Tomaatti ja tilli piristävät kalapullia. Käytä 1 rkl kalafondia tai ¼ kalaliemikuutio ja 1 dl vettä. Perunat tai pasta maistuvat hyviltä kalapullien kera.

Kahdelle

  • 1 pkt pakastettuja kalapullia
  • 1 tl tillinsiemeniä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • n. 1 dl kalalientä
  • ½ dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Laita puoliksi sulatetut kalapullat matalaan pataan ja ripottele päälle tillinsiemenet.

2. Sekoita tomaattipyree ja liemi, kaada pataan.

3. Kuumenna niin, että kalapullat lämpenevät läpikotaisin, ripottele päälle tuoretta tilliä ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!