Kalapullia punaisessa kastikkeessa
Tomaatti ja tilli piristävät kalapullia. Käytä 1 rkl kalafondia tai ¼ kalaliemikuutio ja 1 dl vettä. Perunat tai pasta maistuvat hyviltä kalapullien kera.
Kahdelle
- 1 pkt pakastettuja kalapullia
- 1 tl tillinsiemeniä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- n. 1 dl kalalientä
- ½ dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Laita puoliksi sulatetut kalapullat matalaan pataan ja ripottele päälle tillinsiemenet.
2. Sekoita tomaattipyree ja liemi, kaada pataan.
3. Kuumenna niin, että kalapullat lämpenevät läpikotaisin, ripottele päälle tuoretta tilliä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan