Kalapullat ja katkaravut currykastikkeessa sekä juurescouscous
Tämän herkullisen kalaruoan valmistat helposti ja nopeasti pakastekalapullista. Myös tuoreet kalapullat tai -pihvit käyvät mainiosti. Currynmakuinen kastike täydentää makunautinnon.
4 annosta
- 200 g kalapullia
- 250 g katkarapuja kuorineen
- 2 dl ranskankermaa
- 1 tl currya
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Couscous
- 400 g pakastejuureksia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 dl couscous-suurimoita
- 5 dl kasvislientä
Valmistusohje
1. Juurescouscous: Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Kuullota juuressekoitusta öljyssä. Sekoita joukkoon couscous ja kuullota vielä minuutti. Siivilöi kuuma kasvisliemi juuresten ja couscousin päälle ja peitä kannella. Siirrä juurescouscous pois levyltä ja anna vetäytyä tarjoiluun saakka.
2. Kuumenna ranskankerma kiehuvaksi ja mausta currylla, suolalla ja pippurilla. Laimenna tarvittaessa vesitilkalla. Lisää kalapullat ja katkaravut ja kuumenna.
3. Sekoita couscous ilmavaksi haarukalla ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa currykastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka