Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalagratiini parsakaalilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä tuoretta tai pakastettua kalaa. Myös muu valkea kala kuin turska sopii hyvin.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Kahdelle

  • 250 g turskafileetä
  • suolaa
  • 1 pkt pakastettua parsakaalia
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä

Kastike

  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2-3 dl simpukkalientä + maitoa
  • 3 rkl kevyttä juustoraastetta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kala kevyesti voideltuun uunivuokaan ja suolaa kevyesti. Peitä kala leivinpaperilla ja laita vuoka uunin keskitasolle 5 minuutiksi. Ota vuoka uunista ja säästä mahdollinen liemi.

2. Ryöppää parsakaali kevyesti suolatussa vedessä. Paista voi ja jauhot kastikkeeseen, lisää neste ja mausta. Lisää mahdollinen kalan paistoliemi ja keitä 5 minuuttia.

3. Kaada kastike kalan päälle. Asettele simpukoita ja parsakaalia ympärille ja ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi kypsäksi uunissa n. 15 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Kalaa kookos-sipulikastikkeessaGratinoitu turska parsakaalin keraNopea kala-parsakaaligratiiniYksinkertainen kalagratiiniUunilohi ja vihreä kastikeKalavuoat
KalagratiiniAlkuruoatKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalagratiini
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Matjesgratiini

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Silakkagratiinia chilillä

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kalagratiini katkaravuilla ja Pommes duchessella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gratinoitua lohta ja kuhaa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Kalagratiini tomaatin ja duchesseperunoiden kera