Kalaa munan ja kapriksen kanssa
Julkaistu
Paistettu kala ja muna-kaprishakkelus sopivat täydellisesti yhteen.
Neljälle
- 600 g turskafileitä
- korppu- ja vehnäjauhoa
- 2 kovaksikeitettyä munaa
- 4 rkl maustekurkkua
- 2 rkl kapriksia
- 1 dl voisulaa
- persiljaa suolaa
Valmistusohje
1. Suolaa fileet ja kääntele korppujauho-vehnäjauhoseoksessa. Paista pannussa keskilämmöllä. Nosta fileet vadille.
2. Sekoita pilkotut munat, maustekurkku ja kaprikset ja lusikoi kalafileiden päälle. Kaada kuuma voisula kaiken ylle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike