Kalaa munan ja kapriksen kanssa

Paistettu kala ja muna-kaprishakkelus sopivat täydellisesti yhteen.

Neljälle

  • 600 g turskafileitä
  • korppu- ja vehnäjauhoa
  • 2 kovaksikeitettyä munaa
  • 4 rkl maustekurkkua
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 dl voisulaa
  • persiljaa suolaa

Valmistusohje

1. Suolaa fileet ja kääntele korppujauho-vehnäjauhoseoksessa. Paista pannussa keskilämmöllä. Nosta fileet vadille.

2. Sekoita pilkotut munat, maustekurkku ja kaprikset ja lusikoi kalafileiden päälle. Kaada kuuma voisula kaiken ylle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!