Kaksi kuumaa drinkkiä
Julkaistu
Tässä kaksi kuumaa drinkkiä kylmään talveen!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Kahdelle-neljälle
Sydämenlämmittäjä
- ½ dl mansikkamehutiivistettä
- ½ dl puolukkamehutiivistettä
- 1 appelsiinin mehu
- 1 sitruunan mehu
- n.1 rkl sokeria
- 1 ½ dl vettä
- ½ vaniljatanko
Muskottiglögi
- 5 dl punaviiniä
- 1 kanelitanko
- 5 mausteneilikkaa
- 1 pala inkivääriä
- 2 munankeltuaista
- 1 dl tomusokeria
Valmistusohje
1. Sydämenlämmittäjä, 2 lasillista: Sekoita mansikkamehu, puolukkamehu, appelsiinimehu, sitruuna ja sokeri kattilassa. Lisää vesi ja vaniljatanko. Kuumenna ja tarjoile kuumana.
2. Muskottiglögi, 4 lasillista: Sekoita viini ja mausteet kattilassa. Kuumenna, mutta älä keitä. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Siivilöi drinkit laseihin, koristele vaahdolla ja puuteroi päälle jauhettua muskottia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan