Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kaksi kebabkastiketta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä on kaksi maukasta kastiketta, jotka sopivat loistavasti kebabiin!

Ainekset

  • Neljälle

Punainen kebabkastike

  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 hyppysellinen sokeria
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • hienonnettua chiliä

Valkoinen kebabkastike

  • 4 dl ruoanlaittojogurttia
  • ½ dl majoneesia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Punainen kebabkastike: Hienonna sipuli. Laita tomaattimurska kattilaan ja lisää sipuli, tomaattipyree, vesi ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla, sokerilla ja juustokuminalla. Anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää mausteisuutta maun mukaan chilillä. Kastike voidaan tarjoilla haaleana tai kylmänä.

2. Valkoinen kebabkastike: Sekoita jogurtti ja majoneesi, purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Lisää aiheesta:

Suikaloitu, marinoitu kalkkuna pitaleivälläTomaattikastike chilin keraMausteinen tomaattikastikeTalon tomaattikastikeHapanimelä tomaattichutneyTortellinit tomaattikastikkeessa
Kastike lihalleGoGreenLisäkeruoatKastikkeet ja dipit

Tuoreimmat aiheesta

Kastike lihalle
  • 28.11.16:37
    Kastikkeet ja dipit

    Ruskea kastike

  • 22.08.202413:58
    Mausteet

    Adjika-kastike

  • 25.11.202212:52
    Sienet

    Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella

  • 14.02.202009:35
    Lisäkeruoat

    Paras kastike pihville – vain neljä ainesosaa

  • 23.03.201609:08
    Pääsiäinen

    Henri Alénin vihreä adjika-kastike lampaalle