Juustotäytteiset lehtipihvit
Nämä eivät ole aivan lehden- tai paperinohuita, mutta lehtipihvit ovat silti ohuita – ne kuivuvat helposti jos niitä paistaa liian pitkään. Tuorejuustotäytteellä niistä tulee mehukkaampia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 lehtipihviä
- paprikajauhetta
- 1 rasia tuorejuustoa valkosipulilla
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 dl kermaa
- 1 rkl viherpippuria
- 1 paprika, hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja paprikalla. Paista ne kypsiksi, jokunen minuutti molemmin puolin.
2. Sekoita juusto ja viinietikka sekä puolet kermasta. Levitä täyte lämpimille pihveille ja taita ne kaksinkerroin. Laita vadille.
3. Freesaa paprikaa ja viherpippureita pannulla. Kaada päälle loput kermasta, lusikoi kastike pihveille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka