Juustopaisti

Leipäjuusto tuo karjalanpaistiin maukkaan ja täyttävän lisän.

Ainekset

  • 600-700 g karjalanpaistilihoja
  • 2 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 3-4 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • 8-10 maustepippuria
  • 8-10 mustapippuria
  • 1 laakerinlehti
  • vettä
  • 1 pkt (400 g) leipäjuustoa kuutioituna

Valmistusohje

Ruskista lihakuutiot voissa ja pane ne pataan. Ruskista myös reiluiksi paloitellut porkkanat ja sipulit ja lisää ne pataan.

Ripottele joukkoon mausteet. Kaada päälle vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Hauduta paistia 175 asteessa 2-3 tuntia, kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kylmä leipäjuusto paistiin juuri ennen tarjoilua. Älä anna kiehua enää. Tarjoile paisti muusin ja puolukkasurvoksen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja