Juustogratinoidut omenakyljykset
Julkaistu
Porsaanliha ja omena on raikas ja maukas yhdistelmä ja klassista kotiruokaa uudessa muodossa. Tarjoile salaatin ja keitettyjen perunoiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- paprikajauhetta
- 2 hapanta omenaa
- juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Mausta kyljykset, paista ne 3 minuuttia molemmin puolin voissa.
3. Leikkaa 4 paksua omenaviipaletta, paista ne nopeasti pannulla.
4. Laita omenaviipaleet uunivuokaan, niiden päälle kyljykset ja päälle juustoa.
5. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan