Juusto-pähkinämunakas ja machesalaatti
Julkaistu
Resepti: Nicolas Thieulon
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 8 munaa
- suolaa
- pippuria
- 2 tl armanjakkia
- 12 rouhittua saksanpähkinää
- 50 g murennettua sinihomejuustoa
- 50 g Gruyère-juustoraastetta
- 1 rkl hanhenrasvaa tai voita
- machesalaattia (vuonankaalia)
- pähkinäöljyä (Lanfranchi)
- oliiviöljyä (Lanfranchi)
- suolaa
Valmistusohje
Pese ja kuivaa machesalaatti. Nosta salaatti kulhoon ja mausta pähkinäöljyllä, oliiviöljyllä ja suolalla.Riko kulhossa munien rakenne. Mausta suolalla, pippurilla ja armanjakilla. Lisää joukkoon pähkinät ja juustot.
Sulata hanhenrasva (tai voi) pannussa. Kaada munaseos pannuun ja kypsennä miedolla lämmöllä siirrellen munamassaa varovasti reunoilta keskustaa kohti.
Paista munakas molemmilta puolelta ja tarjoile heti machesalaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike