Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Juhlapullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä ovat mukavatekoisia pullia: kohotetaan vain kerran hieman pidemmän aikaa.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

n. 40 kpl

  • 200 g voisulaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 50 g hiivaa
  • 3 rkl kidesokeria
  • ½ tl suolaa
  • 8-10 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 100 g pehmeää voita
  • 2 dl tomusokeria
  • 2 tl jauhettua kardemummaa
  • 1 kananmuna penslaukseen
  • raesokeria

Valmistusohje

1. Sulata voi, lisää maito ja kuumenna 37 asteeseen. Liuota hiiva nesteeseen. Työstä mukaan loput ainekset, viimeiseksi niin paljon jauhoja että saat notkean taikinan. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse osat heti pitkulaisiksi levyiksi jauhotetulla alustalla.

2. Levitä levyille voita, sihtaa päälle tomusokeria ja kardemummaa. Kääri kokoon, leikkaa paloiksi ja laita palat paperivuokiin. Anna kohota liinan alla n. 1 ½ tuntia.

3. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Penslaa munalla, ripottele päälle raesokeria ja paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Mustikkapullat kuorrutteellaSuloiset reikäkakutKustin pullatSuklaaruudutKarlsbader-sarvetVähäsokeriset pullat
PullatKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Pullat
  • 28.2.09:00
    Laskiaispullat

    Paras pullataikina ja porkkanakakku-laskiaispullat

  • 21.2.16:45
    Laskiaispullat

    Julianan laskiaispullatäyte eli suolakaramellitäyte

  • 11.02.202209:37
    Laskiaispullat

    Laskiaispullat: Yhdeksän eri täytettä

  • 25.10.201807:45
    Heidi Leipoo

    Heidi leipoo: Spektri-pullat

  • 26.09.201808:53
    Hellapoliisi

    Omenainen bostonkakku