Juhlahieno verivanukas
Pekoni ja omena kultaavat valmiina ostetun verivanukkaan. Tätä arvostavat erityisesti perheen nuorimmat jäsenet.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 400 g verivanukasta siivuina
- 1 paketti pekonia
- 2 sipulia lohkoina
- 2 isoa omenaa siivuina
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista pekoni rapeaksi, sitten sipulilohkot pehmeiksi.
2. Paista omenaviipaleet pehmeiksi ja viimeiseksi verivanukasviipaleet kuumiksi.
3. Tarjoile annos vastapaistettuna eli heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan