Juhlahieno verivanukas
Julkaistu
Pekoni ja omena kultaavat valmiina ostetun verivanukkaan. Tätä arvostavat erityisesti perheen nuorimmat jäsenet.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 400 g verivanukasta siivuina
- 1 paketti pekonia
- 2 sipulia lohkoina
- 2 isoa omenaa siivuina
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista pekoni rapeaksi, sitten sipulilohkot pehmeiksi.
2. Paista omenaviipaleet pehmeiksi ja viimeiseksi verivanukasviipaleet kuumiksi.
3. Tarjoile annos vastapaistettuna eli heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa