Jogurttimarinoitu lammas pastan kera
Lampaanlihaa marinoidaan jogurtissa monissa lähi-idän maissa sekä Turkissa ja Kreikassa. Tällä kertaa tarjoilemme lampaan pastan kera. Riisi sopii yhtä hyvin.
Neljälle
- 750 g lampaan patapaloja
- 2 dl luonnonjogurttia
- 1 tl suolaa
- ½ tl inkiväärijauhetta
- ½ tl muskottijauhetta
- 1 maustemitta neilikkajauhetta
- 4 annosta pastaa
- persiljasilppua
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti ja mausteet, kääntele liha joukkoon ja anna maustua muutamia tunteja.
2. Valuta lihapalat ja ruskista ne öljyssä pannulla, alenna lämpöä ja paista kypsäksi. Se vie noin 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä, jos paistos uhkaa kuivua. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa ja sirottele pinnalle persiljasilppua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan