Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jauhelihatäytteiset taco-letut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • Neljälle

Ohukaiset

  • 6 dl kulutusmaitoa
  • ½ tl suolaa
  • 2 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoa
  • 1 rkl sulatettua voita
  • voita paistamiseen
  • juustoraastetta gratinointiin

Täyte

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • ½ pussia taco-mausteseosta
  • 1 purkki tomaattimurskaa

Tarjoiluun

  • salsaa
  • salaatinlehtiä
  • maissilastuja

Valmistusohje

1. Ohukaiset: Riko munat kulhoon ja sekoita niihin suola ja 2 dl maidosta. Sekoita joukkoon vehnäjauho ja pyöritä tasaiseksi taikinaksi. Sekoita mukaan loput maidosta vähän kerrallaan. Sulata ruokalusikallinen voita ohukaispannussa ja kaada taikinaan. Paista ohukaiset kuumassa pannussa.

2. Täyte: Silppua sipuli. Paista jauheliha ja sipulisilppu, mausta taco-sekoituksella ja lisää tomaattimurska. Keittele 10 minuuttia.

3. Täytä jokainen ohukainen noin desillä täytettä ja kääri rullalle. Asettele rullat uunivuokaan, sirottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja on kullanruskeaa. Tarjoile salaatinlehtien, salsan ja maissilastujen kanssa.

Kaikki hyvä yhdellä kertaa: letut, tuliset mausteet ja jauhelihakastike. Käytännöllistä valmistaa etukäteen ja asetella uunivuokaan. Sirottele pinnalle juustoraaste ja sitten vain uuniin 10 minuutiksi juuri ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Tilli-tonnikalacrepsitKrepit kanamuhennostäytteelläJuustolettuja ja kantarellivaahtoaPizzakierteetJauhelihatäytteiset ohukaisetCrêpes Maxim's
Suolaiset letutPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa