Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jauhelihalla täytetyt paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 4 isoa paprikaa
  • 350 g sika-nautajauhelihaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 kananmuna
  • 1 dl keitettyä riisiä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 maustemitta timjamia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl juustoraastetta

Kastike

  • 1 prk tomaattikeittoa
  • tabascoa
  • mustapippuria
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikoista ”hattu” pois ja poista siemenet. Aseta paprikat seisomaan kevyesti voideltuun vuokaan.

2. Sekoita jauheliha, suola, pippuri, kananmuna, riisi, tomaattipyree ja oliiviöljy. Täytä paprikat seoksella. Ripottele päälle juustoraastetta ja laita uunin alatasolle n. 40 minuutiksi tai kunnes jauheliha on kypsää.

3. Lisää keittoon niin paljon vettä kuin purkissa ohjeistetaan. Mausta ja tarjoile kastikkeena.

Valitse suuria paprikoita, minkä värisiä tahansa. Muista kuitenkin, että vihreät paprikat maistuvat karvaammilta kuin keltaiset ja punaiset. Tarjoile salaatin kera. Keitä lisukkeeksi lisäriisiä, jos päivällisvieraasi ovat oikein nälkäisiä.

Lisää aiheesta:

Haudutettu broileri-tomaattipataPunakampelakääryleet meksikolaisella vihannessekoituksellaTäytetyt paprikatMureketäytteiset paprikat tomaattikastikkeessaTäytetyt unkarilaiset paprikatPaprikaa ja kananmaksaa
Täytetyt paprikatGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tonnikalarullat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillattu paprika fetajuuston kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt paprikat, tomaatit ja herkkusienet

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kuskustäytetyt paprikat

  • 18.02.201300:00
    Perunagratiini

    Sieni-riisitäytetyt paprikat perunagratiinin kera