Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jauheliha-pastakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon

4 annosta

  • 2 dl gnocchi-pastaa
  • 300 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 1 palsternakka
  • 1,3 litraa lihalientä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • ½ tl juustokuminaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi porkkana ja palsternakka.

2. Ruskista jauheliha ja sipuli kattilassa. Kaada päälle lihaliemi, purista joukkoon valkosipuli ja mausta keitto oreganolla, paprikajauheella, cayennepippurilla ja juustokuminalla.

3. Anna keiton kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Lisää pasta, porkkana ja palsternakka ja keitä vielä 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tämä täyteläinen lihakeitto lämmittää reippailun jälkeen - ja se on lisäksi nopea valmistaa! Sopivaa ruokaa myös silloin, kun sinulla on ylimääräistä jauhelihaa ja tähteeksi jäänyttä pastaa.

Lisää aiheesta:

Hellapoliisin kaali-jauhelihakeittoKiinalaista nuudeleita jauhelihan keraSpagetti ja jauhelihakastikeLihapulla-pastakeittoNopea ranskalainen lihapataPaccheri-pasta papu-paprikakastikkeella
JauhelihakeittoLiharuokaLaktoositonPääruoatKeitot

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihakeitto
  • 22.01.202413:02
    Kaalikeitto

    Kaalikeitto 2.0 – Imanin ja Leenan hittiohje

  • 09.01.202414:00
    Minestronekeitto

    Vappu Pimiän minestronekeitto

  • 03.03.202215:36
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen lasagnekeitto

  • 12.11.201816:45
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin kaali-jauhelihakeitto

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Jauhelihakeitto kylmäsavuporolla