Jauheliha-keräsalaattinyytit
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400–600 g jauhelihaa
- 1–2 sipulia
- 3–4 valkosipulinkynttä
- raastettua inkivääriä
- n. 2 dl kookosmaitoa
- soijaa
- chiliä
- 1 sitruunan mehu
- suolaa
- 2 keräsalaattia
Valmistusohje
Silppua sipulit ja valkosipulikynnet. Paista ne jauhelihan kanssa pannulla. Kun liha on ruskistunut, lisää joukkoon oman maun mukaan inkivääriä, soijaa, chiliä ja lopuksi kookosmaitoa. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Mausta sitruunan mehulla ja suolalla. Täytä keräsalaatin lehtiä maustetulla jauhelihalla ja syö käsin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa