Jauheliha-keräsalaattinyytit

Ainekset

  • 400–600 g jauhelihaa
  • 1–2 sipulia
  • 3–4 valkosipulinkynttä
  • raastettua inkivääriä
  • n. 2 dl kookosmaitoa
  • soijaa
  • chiliä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • 2 keräsalaattia

Valmistusohje

Silppua sipulit ja valkosipulikynnet. Paista ne jauhelihan kanssa pannulla. Kun liha on ruskistunut, lisää joukkoon oman maun mukaan inkivääriä, soijaa, chiliä ja lopuksi kookosmaitoa. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Mausta sitruunan mehulla ja suolalla. Täytä keräsalaatin lehtiä maustetulla jauhelihalla ja syö käsin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!