Jättiravunpyrstöjä ja suklaakastiketta

Suklaata ja katkarapuja? Kyllä! Maista ja ylläty!

4 hengelle

  • 230 g tummaa suklaata pilkottuna (vähintään 70 % kaakaota)
  • 120 ml maitoa
  • 3 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 450 katkarapuja kuorittuna
  • suolaa
  • 240 ml valkoviiniä
  • pieni nippu tuoretta persiljaa silputtuna

Valmistusohje

- Laita maito ja suklaa teräskulhoon.

- Laita kattilaan vettä. Kun vesi kiehuu hiljalleen, laita teräskulho kattilan päälle.

- Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

- Kuumenna öljy pannulla ja ruskista valkosipulit.

- Lisää katkaravut.

- Kypsennä, kunnes se on vaaleanpunaista ja läpikuultamatonta.

- Lisää suola ja viini, keitä kokoon. Lisää sitten persiljasilppu.

- Laita lautaselle, valuta sulaa suklaata noroina päälle ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja