Valmista tämä jälkiruoka, kun löydät kaupastasi tuoretta ananasta!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 tuoretta ananasta, ei liian isoja
- ½ l vaniljajäätelöä
- 100 g keltaisia rusinoita
- raastettua suklaata
Valmistusohje
1. Leikkaa ananaksista kannet. Leikkaa hedelmäliha pois ja poista kova juuriosa. Kuutioi hedelmäliha.
2. Keitä rusinat nopeasti vedessä ja valuta.
3. Täytä hedelmät jäätelöllä, rusinoilla ja ananaskuutioilla, koristele suklaalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.