Jäätelöä ja hedelmiä

Tuiki tavallisesta jäätelöstä tulee juhlava jälkiruoka hedelmien ja pähkinöiden kanssa.

Neljälle

  • 1 omena
  • 1 päärynä
  • 1 banaani
  • 1 lohko papaijaa
  • 6 tuoretta mansikkaa
  • 2 rkl limemehua
  • 1 tl raakaruokosokeria
  • ½ vaniljatanko
  • tuoreita mintunlehtiä

Tarjoiluun

  • 4 jäätelöpalloa
  • 8 saksanpähkinää

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele hedelmät. Halkaise vaniljatanko pituussuuntaan ja raaputa siitä siemenet.

2. Sekoita limemehu, sokeri ja vaniljansiemenet. Kääntele seos hedelmiin yhdessä mintunlehtien kanssa. Laita kylmään tarjoiluun asti.

3. Asettele hedelmät lautasille, laita jäätelöpallo jokaiselle lautaselle ja ripottele päälle saksanpähkinät.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!