Jäätee
Raikas jäätee viilentää kauniina kesäpäivänä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 l vettä
- 2 pussia vihreää teetä
- 1 sitruuna
- 2 - 5 rkl hunajaa
- tarjoiluun jääpaloja, sirtuunalohkoja ja sitruunamelissaa
Valmistusohje
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Hauduta teepusseja kuumassa vedessä 3 - 5 minuuttia.
Purista teehen yhden sitruunan mehu ja mausta hunajalla. Mitä enemmän hunajaa, sen makeampaa teetä.
Jäähdytä tee ja viilennä jääkaapissa. Tarjoile jääpalojen, sitruunalohkojen ja sitruunamelissan lehtien kanssa. Jäätee maistuu vaikkapa välipalalla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan