Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jaanan ohut porsaankylkipaisti mustaherukkakastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 1 kg porsaankylkipaistia
  • 2 tl suolaa
  • 2 dl mustaherukkahyytelöä
  • ½ tl jauhettua valkopippuria
  • 2 dl makeaa sinappia

Valmistusohje

1. Sulata sinappi ja mustaherukkahyytelö hitaasti kattilassa miedolla lämmöllä. Hiero lihaan suolaa ja valkopippuria ja penslaa mustaherukkakastikkeella joka puolelta.

2. Paista 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti jos paisti on paksu, ohuemmalle riittää 30 minuuttia. Laita ensin luupuoli ylöspäin ja käännä, kun puolet ajasta on kulunut. Penslaa kastikkeella muutama kerta. Kun lihat irtoavat luista tai lihan sisälämpötila on 85 astetta, paisti on valmis.

3. Leikkaa kylkipaisti niin että jokaisen lihapalan keskellä on luu. Tarjoile lopun mustaherukkakastikkeen kera.

Tämä on eräs yksinkertaisimmista kylkipaistiruoista, joita voit valmistaa. Maku on ihana, eikä lainkaan suhteessa tehdyn työn määrään; älä kerro vieraillesi, kuinka helppoa ruoan valmistaminen oli! Keitetyt perunat ja porkkanaraaste maistuvat hyviltä lisukkeina.

Lisää aiheesta:

Glaseerattu kylkipaisti punakaalin keraPorsaanfileetä ranskalaisella sinappikastikkeellaUunipaistiKarjalanpaisti puolukkasurvoksellaPorsaanseläkettä inkiväärilläLampaanpaisti gorgonzolan kera
PorsaankyljyksetGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella