Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite

Suklaa-hasselpähkinälevitteen voi ajaa tasaiseksi esimerkiksi sauvasekottimen prosessoriosalla tai sitten tehosekoittimessa.
Suklaa-hasselpähkinälevitteen voi ajaa tasaiseksi esimerkiksi sauvasekottimen prosessoriosalla tai sitten tehosekoittimessa.Foodbytwins
Julkaistu 17.10.2024 14:00

MTV LIFESTYLE

Nutellaa voi tehdä itse todella helposti! Tämän suklaa-hasselpähkinälevitteen ohjeen jakoivat Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen.

  • Kokonaisvalmistusaika: 30 min
  • Aktiivinen aika: 10 min

Ainekset

  • 200 g hasselpähkinöitä
  • 1 dl tomusokeria, hunajaa tai vaahterasiirappia
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 0,25 dl kylmäpuristettua kookosöljyä, sulatettuna
  • Ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. Laita hasselpähkinät leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda hasselpähkinöitä
    uunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Aseta pöydälle puhdas keittiöliina ja kaada kuumat paahtuneet hasselpähkinät sen
    päälle. Kääri liina tiukaksi pussiksi ja hiero käsiesi välissä, jotta saat helposti
    irroitettua pähkinöiden kuoret.
  3. Sulata kookosöljy.
  4. Aseta raaka-aineet erissä tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi
    levitteeksi.
  5. Tarjoile esimerkiksi pannukakkujen kera.

Lisää aiheesta:

Helppo ketoleipä: Vähähiilihydraattinen leipä valmistuu 90 sekunnissaPäärynät pähkinäkastikkeellaRuusunmarjakorputTaatelimakronitHuomenta Suomen EnergiapatukatHellapoliisin itsetehty granola
SuklaaPähkinätLisäkeruoatKastikkeet ja dipit

Tuoreimmat aiheesta

Suklaa
  • 22.8.09:25
    Browniet

    Ranskanpastilli-brownie

  • 22.8.09:14
    Muffinssit

    Liisan suklaamuffinit

  • 17.10.202414:00
    Pähkinät

    Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite

  • 25.10.202315:24
    Muffinssit

    Halloweenin suklaamuffinit eli hämähäkkimuffinit

  • 20.03.202309:45
    Suklaamousse

    Sriracha Rocky Road