Itämainen broilerikastike
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5653754/landscape16_9/515/290/ff87d0fa7011ef46d2dc569026fc3ccd/Bt/818699-9022.jpg)
Tuo ihania itämaisia tuoksuja keittiöösi broilerikastikkella, johon ananas, curry, chili ja vesikastanja luovat ainutlaatuisen makuyhdistelmän. Tarjoa lisäkkeenä jasminriisiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g broilerinrintaa
- 1 prk ananaspaloja
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- tulista chilikastiketta
- 1 rkl currya
- 1 prk vesikastanjaa
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 lime
- oliiviöljyä paistamiseen
- kanaliemitiivistettä
- jasminriisiä
Valmistusohje
Suikaloi broilerinrinnat ja paista ne kuumassa öljyssä pinnoiltaan kypsiksi. Suikaloi porkkana ja sipuli ja lisää ne pannulle. Mausta valkosipulilla, chilillä ja kumoa pannulle myös vesikastanjaviipaleet.
Sekoita vehnäjauhoja pannulle ja purista päälle vähän limen mehua. Kaada päälle vettä ja kanaliemitiivistettä ja hauduta muutama minuutti. Keitä lisäkkeeksi jasminriisiä ja tarjoa mukana myös tulista chilikastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka