Itämainen broilerikastike
Tuo ihania itämaisia tuoksuja keittiöösi broilerikastikkella, johon ananas, curry, chili ja vesikastanja luovat ainutlaatuisen makuyhdistelmän. Tarjoa lisäkkeenä jasminriisiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g broilerinrintaa
- 1 prk ananaspaloja
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- tulista chilikastiketta
- 1 rkl currya
- 1 prk vesikastanjaa
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 lime
- oliiviöljyä paistamiseen
- kanaliemitiivistettä
- jasminriisiä
Valmistusohje
Suikaloi broilerinrinnat ja paista ne kuumassa öljyssä pinnoiltaan kypsiksi. Suikaloi porkkana ja sipuli ja lisää ne pannulle. Mausta valkosipulilla, chilillä ja kumoa pannulle myös vesikastanjaviipaleet.
Sekoita vehnäjauhoja pannulle ja purista päälle vähän limen mehua. Kaada päälle vettä ja kanaliemitiivistettä ja hauduta muutama minuutti. Keitä lisäkkeeksi jasminriisiä ja tarjoa mukana myös tulista chilikastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa