Hakkaa sipuli pieneksi silpuksi. Paistele sipuleita oliiviöljyssä keskilämmöllä välillä sekoittaen, kunnes ne alkavat ruskistua ja pehmetä kunnolla (10–15 minuuttia).
Hakkaa persilja ja pinaatti.
Riko munat kulhoon ja vatkaa perusteellisesti haarukalla tai vispilällä. Mausta munaseos mustapippurilla ja suolalla, sekoita.
Lisää parmesaani munien joukkoon.
Kun sipulit ovat keittyneet pehmeiksi, lisää persilja ja pinaatti joukkoon. Pyöräytä ja anna olla kannen alla noin 10–15 sekuntia.
Kaada sipuli-pinaatti-persiljaseos munien joukkoon ja sekoita.
Lämmitä voita reippaasti matalassa, pinnoitetussa paksupohjaisessa pannussa. Kaada munaseos pannulle ja käännä lieden lämpö pienelle. Kypsennä n. 3–4 minuuttia, kunnes pinta alkaa asettua mutta munakas on vielä päältä hieman juokseva (noin 10 minuuttia).
Esilämmitä toinen samankokoinen pannu valmiiksi, ja kippaa kääntäen munakas toiselle pannulle ja anna paistua miedolla lämmöllä.
Leikkaa munakas siivuiksi ja tarjoa. Voit tehdä frittatasta myös cocktailpaloja.