Isän sillivati
Paneroitua suolasilliä muhennettujen perunoiden kanssa – tästä useimmat isät pitävät.
Neljälle
- 6-8 liotettua paistosillifileetä
- 2 dl kuohukermaa
- ¾ dl karkeita ruisjauhoja
- ¾ dl korppujauhoja
- 3 keltasipulia, hienonnettuina
- 8-10 keitettyä perunaa, kuutioina
- 2 rkl margariinia
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 4 dl maitoa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma. Laita sillifileet kerman ja anna vetäytyä kylmässä 3-4 tuntia.
2. Sekoita ruis- ja korppujauhot lautasella. Nosta sillit kermasta ja kääntele paneerauksessa. Kuori, kuutioi ja keitä perunat pehmeiksi.
3. Paista voita ja jauhoja, lisää maito ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja kääntele mukaan perunat.
4. Paista sillit rapeiksi aika kuumalla pannulla voissa. Paista sitten sipulit. Asettele vadille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan