Mainos
Mainos

Maukas hakkelus sopii herkullisesti paistetulle kalalle.

Neljälle

  • 600 g turskafileetä
  • korppu- ja vehnäjauhoa
  • 2 kovaksikeitettyä munaa
  • 4 rkl maustekurkkua
  • 4 rkl etikkapunajuuria
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 dl voisulaa
  • persiljaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Suolaa fileet ja kääntele ne korppujauho-v4ehnäjauhoseoksessa. Paista kypsiksi keskilämmöllä pannussa.

2. Silppua munat, maustekurkku ja punajuuri, sekoita ne sekä kaprikset keskenään ja sirottele fileiden päälle. Kaada kuuma voisula päälle.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.