Julkaistu
Maukas hakkelus sopii herkullisesti paistetulle kalalle.
Neljälle
- 600 g turskafileetä
- korppu- ja vehnäjauhoa
- 2 kovaksikeitettyä munaa
- 4 rkl maustekurkkua
- 4 rkl etikkapunajuuria
- 2 rkl kapriksia
- 1 dl voisulaa
- persiljaa
- suolaa
Valmistusohje
1. Suolaa fileet ja kääntele ne korppujauho-v4ehnäjauhoseoksessa. Paista kypsiksi keskilämmöllä pannussa.
2. Silppua munat, maustekurkku ja punajuuri, sekoita ne sekä kaprikset keskenään ja sirottele fileiden päälle. Kaada kuuma voisula päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!