Isän lempikala
Julkaistu
Maukas hakkelus sopii herkullisesti paistetulle kalalle.
Neljälle
- 600 g turskafileetä
- korppu- ja vehnäjauhoa
- 2 kovaksikeitettyä munaa
- 4 rkl maustekurkkua
- 4 rkl etikkapunajuuria
- 2 rkl kapriksia
- 1 dl voisulaa
- persiljaa
- suolaa
Valmistusohje
1. Suolaa fileet ja kääntele ne korppujauho-v4ehnäjauhoseoksessa. Paista kypsiksi keskilämmöllä pannussa.
2. Silppua munat, maustekurkku ja punajuuri, sekoita ne sekä kaprikset keskenään ja sirottele fileiden päälle. Kaada kuuma voisula päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka