1. Mittaa jauhot kulhoon ja lämmitä maito. Vatkaa kananmuna kevyesti toisessa kulhossa ja sekoita siihen huolellisesti jogurtti, öljy, suola, sokeri, leivinjauhe, hiiva ja ½ dl maitoa.
2. Kaada seos jauhojen päälle ja sekoita. Lisää joukkoon loppu maito vähän kerrallaan ja vaivaa, kunnes taikina on sitkeää ja irtoaa kulhon reunoista. Sivele taikinan pinnalle hieman öljyä, peitä kulho kostealla pyyhkeellä ja anna kohota noin 2½ tuntia. Kuumenna uunin grillivastus korkeimmalle lämpötilalle. Sivele kolme peltiä ohuelti öljyllä.
3. Vaivaa taikinaa muutaman minuutin ajan ja jaa se kuuteen osaan. Taputtele osat litteiksi ja venytä ne käsin pisaranmuotoisiksi leiviksi, pituutta 25-30 cm ja leveyttä 12-15 cm. Pane kaksi leipää jokaiselle pellille. Anna leipien kohota 20 minuuttia leivinliinalla peitettynä.
