Intialainen currykananpoika

Ei tämä nyt ehkä aivan aito intialainen kananpoika ole, mutta curry ja lisäkkeet luovat mielikuvia. Tarjoile lisänä vielä intialaista basmatiriisiä.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • 100 g voita
  • 1 1/4 dl korppujauhoa
  • 3 tl currya
  • 2 tl suolaa

Lisäksi

  • banaani- ja kurkkuviipaleita
  • rusinoita ja maapähkinöitä
  • keitettyä (basmati)riisiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipannu foliolla. Sulata voi. Sekoita korppujauho, curry ja suola lautasella.

2. Penslaa kanapalat voisulalla ja kääntele ne korppujauhoissa. Aseta palat ritilälle uunipannun yläpuolelle, nosta uuniin ja paista uunin keskitasolla 45-50 minuuttia. Valele paistoliemellä paistamisen aikana ja käännä lihat kerran.

3. Tarjoile riisin ja muiden lisäkkeiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!