Intialainen currykananpoika
Ei tämä nyt ehkä aivan aito intialainen kananpoika ole, mutta curry ja lisäkkeet luovat mielikuvia. Tarjoile lisänä vielä intialaista basmatiriisiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- 100 g voita
- 1 1/4 dl korppujauhoa
- 3 tl currya
- 2 tl suolaa
Lisäksi
- banaani- ja kurkkuviipaleita
- rusinoita ja maapähkinöitä
- keitettyä (basmati)riisiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipannu foliolla. Sulata voi. Sekoita korppujauho, curry ja suola lautasella.
2. Penslaa kanapalat voisulalla ja kääntele ne korppujauhoissa. Aseta palat ritilälle uunipannun yläpuolelle, nosta uuniin ja paista uunin keskitasolla 45-50 minuuttia. Valele paistoliemellä paistamisen aikana ja käännä lihat kerran.
3. Tarjoile riisin ja muiden lisäkkeiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan