Inkivääri-puikulapyree
Julkaistu
Puikulaperunoita tuoreessa inkiväärissä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g puikulaperunaa kuorittuna
- 1 dl täysmaitoa
- 80 g voita
- 10 g tuoretta inkivääriä
- suolaa
Valmistusohje
Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kiehauta maito, voi ja raastettu inkivääri. Soseuta perunat ja lisää joukkoon siivilöity maito-voiseos. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa