Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Illallinen äidille: Tommi Evilän alkuruoka: Muistoja järveltä

MTV Oy/ Ira kuvaaja
Julkaistu 03.08.2021 20:00
Toimittajan kuva

Rebeca Romero

rebeca.romero@mtv.fi

Tommi Evilä valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Ainekset

  • Alkuruoka: Muistoja järveltä
  • Kuha chevice
  • 1 iso kuhafilee
  • nippu tuoretta korianteria
  • 2 sitruunan mehu
  • 1 persimon
  • 1 punainen chili
  • 1 kurkku
  • 2 tomaatti
  • 1 avokado
  • vaaleaa leipää

Valmistusohje

Leikkaa kuhasta ruodot pois. Kuutio kuhafilee sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Poista tomaateista siemenet ja kuutioi tomaatin liha, kuorittu kurkku ja persimon sormenpään kokoisiksi kuutioiksi.

Sekoita kuutioidut kalan joukkoon ja purista sitruunan mehu päälle. Sekoita hyvin, jotta sitruunan mehu on tasaisesti. Poista chilistä siemenet ja malto, hienonna ja lisää joukkoon oliiviöljyn kanssa. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Laita jääkaappiin maustumaan noin 30 minuuttia. 

Paahda leipäviipaleet voissa pannulla ja kasaa annokset lautasille niin, että leipä tulee alle ja cheviche päälle. Koristele tuoreella korianterilla. 

Lisää aiheesta:

Illallinen äidille: Burrataa ja pestoa – Joanna KuvajaIllallinen äidille: Emil Hallbergin alkuruoka: Helenan parempi kanawokkiIllallinen äidille: Martinan pääruoka: Kampasimpukka cheviceHaukihampurilainenHaukimureketta salaattipedilläSteaksandwich
IllallinenTommi EviläAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Illallinen
  • 11.08.202109:03
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson jälkiruoka: Porkkanakakku St. Louis Blues

  • 11.08.202108:54
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson alkuruoka: Nopeat ja lämpimät leivät

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän jälkiruoka: Hiekkalaatikon kuningas

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän pääruoka: Loch Näsin hirviö

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän alkuruoka: Muistoja järveltä