Mainos

Illallinen äidille: Tommi Evilän alkuruoka: Muistoja järveltä

Tommi Evilä valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Alkuruoka: Muistoja järveltä

Kuha chevice

1 iso kuhafilee

nippu tuoretta korianteria

2 sitruunan mehu

1 persimon

1 punainen chili

1 kurkku

2 tomaatti

1 avokado

vaaleaa leipää

Valmistusohje

Leikkaa kuhasta ruodot pois. Kuutio kuhafilee sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Poista tomaateista siemenet ja kuutioi tomaatin liha, kuorittu kurkku ja persimon sormenpään kokoisiksi kuutioiksi.

Sekoita kuutioidut kalan joukkoon ja purista sitruunan mehu päälle. Sekoita hyvin, jotta sitruunan mehu on tasaisesti. Poista chilistä siemenet ja malto, hienonna ja lisää joukkoon oliiviöljyn kanssa. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Laita jääkaappiin maustumaan noin 30 minuuttia. 

Paahda leipäviipaleet voissa pannulla ja kasaa annokset lautasille niin, että leipä tulee alle ja cheviche päälle. Koristele tuoreella korianterilla. 


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja