Hunajamaustettuja porsaanluita
Julkaistu
Porsaanluut ovat köyhäinruokaa, josta on tullut herkkua! Niitä on maukasta popsia ja ne sopivat loistavasti seisovaan pöytään tai yhdessä uuniperunoiden ja omenasoseen sekä mango chutneyn kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1,5 kg porsaanluita
Penslaukseen
- 2 rkl hunajaa
- 1 rkl rapsiöljyä
- hieman puristettua sitruunamehua
- 2 tl suolaa
- 1 maustemitta rouhittua mustapippuria
- ½ rkl currya
- 1 tl soijaa
Lisukkeeksi
- sipulia ja tomaattisalaattia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Sulata penslauksen ainekset yhteen.
3. Laita luut ritilälle uunipannun päälle.
4. Penslaa lihat joka puolelta ja paista uunin keskitasolla reilu tunti. Voit samalla paistaa uuniperunoita.
5. Tarjoile kuumina persiljavoin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti