Hunajakuorrutetut kastanjat
Syötävät kastanjat ovat tuontitavaraa. Tarkista kaupassa, että ne ovat tuoreita eivätkä kuivia. Kotimaisia hevoskastanjoita ei voi valitettavasti syödä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- ½ dl hunajaa
- 500 g kuorittuja kastanjoita
Valmistusohje
1. Sulata hunaja pannussa ilman että se palaa.
2. Lisää kuoritut tai paahdetut kastanjat pannuun ja kääntele ne kunnes ne on kuorrutettu joka puolelta.
3. Valuta leivinpaperilla. Suolaa kevyesti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta