Hunajakuorrutetut kastanjat

Syötävät kastanjat ovat tuontitavaraa. Tarkista kaupassa, että ne ovat tuoreita eivätkä kuivia. Kotimaisia hevoskastanjoita ei voi valitettavasti syödä.

Neljälle

  • ½ dl hunajaa
  • 500 g kuorittuja kastanjoita

Valmistusohje

1. Sulata hunaja pannussa ilman että se palaa.

2. Lisää kuoritut tai paahdetut kastanjat pannuun ja kääntele ne kunnes ne on kuorrutettu joka puolelta.

3. Valuta leivinpaperilla. Suolaa kevyesti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!