Hunajakanaa viherpippurilla
Tämä on ihana kanaruoka, joka maistuu herkullisesti hunajalta, tuoreelta viherpippurilta ja soijalta. Se sopii valmistettavaksi niin grillillä kuin uunissakin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 puolikasta broileria tai 8 palaa
- suolaa ja pippuria
Grillikastike
- ¾ dl rapsiöljyä
- 4 rkl juoksevaa hunajaa
- 1-2 rkl kiinalaista soijaa
- 1 rkl tuoretta, murskattua viherpippuria
- suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita grillikastike. Mausta kanat joka puolelta suolalla ja pippurilla, penslaa marinadilla.
2. Grillaa hitaasti hiilloksella, kääntele ja valele usein marinadilla.
3. Kanan tulee olla läpikypsää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan