Julkaistu
Hunajaiset sipulirenkaat kuuluvat grilliherkkupöytään lihan kaveriksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 5 sipulia
- öljyä
Marinadi
- 1 dl vettä
- 0,5 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
- 0,5 dl öljyä
- 0,5 dl sokeria
- 2 rkl soijakastiketta
- rosmariinia, timjamia, paprikajauhetta
Valmistusohje
Leikkaa sipulit renkaiksi ja kuullota niitä paistinpannulla kunnes saavat väriä.
Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi kuumien sipulirenkaiden päälle kulhoon.
Anna maustua seuraavaan päivään ja tarjoa vaikkapa grillatun lihan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!