Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hunajainen pannacotta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hunajalla maustettu pehmeänmakuinen pannacotta viimeistelee aterian ja lämmittää koleana iltana. Jos mansikkakausi on jo ohi, voit käyttää muita marjoja.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 1 vaniljatanko
  • ½ dl sokeria
  • 5 dl kuohukermaa
  • 2 tl hunajaa
  • 2 liivatelehteä

Koristeluun

  • tuoreita mansikoita ja muita marjoja

Valmistusohje

1. Halkaise vaniljatanko ja raaputa vaniljansiemenet kattilaan. Lisää kattilaan myös itse vaniljatanko ja sokeri ja kaada päälle kerma. Kuumenna hitaasti ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

2. Nosta vaniljatanko kattilasta ja sekoita kermaseokseen hunaja. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi. Nosta liivatelehdet vedestä ja pane ne lämpimään kermaan. Sekoita, kunnes liivatelehdet ovat sulanet. Kaada seos vedellä huuhdeltuihin annosvuokiin.

3. Anna pannacottan jäähtyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Koristele tuoreilla mansikoilla tai muilla marjoilla ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Raparperihyytelö paahdetuilla manteleillaVaniljapannacotta mansikoiden ja karhunvatukoiden keraMokkapannacottaPannacotta valkosuklaallaPannacotta sitruunasokerin keraKermainen pannacotta vadelmilla
PannacottaKananmunatonGluteenitonJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Pannacotta
  • 24.05.202419:48
    Huomenta Suomi

    Ruusupannacotta

  • 14.01.201610:20
    Gluteeniton

    Timjamipannacotta

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Mustaherukkapannacotta

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vaniljapannacotta mansikoiden ja karhunvatukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurttipannacotta