Hunajainen juustosalaatti

Kermainen kastike kruunaa juustosalaatin.

4 annosta

  • 200 g juustoa (esim. Polar, Oltermanni)
  • 1 punainen paprika
  • 1 omena
  • salaatinlehtiä tarjollepanoon

Kastike

  • 1 keltuainen
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 tl sinappia
  • 2 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
  • n. 2 dl rypsiöljyä
  • 1/2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Kuutioi juusto, paprika sekä omena ja sekoita kuutiot keskenään.

Sekoita kastike salaatin joukkoon. Asettele salaatti lautasille salaatinlehtien päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!