Hunajainen juustosalaatti
Julkaistu
Kermainen kastike kruunaa juustosalaatin.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 200 g juustoa (esim. Polar, Oltermanni)
- 1 punainen paprika
- 1 omena
- salaatinlehtiä tarjollepanoon
Kastike
- 1 keltuainen
- 1/4 tl suolaa
- 1 tl sinappia
- 2 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
- n. 2 dl rypsiöljyä
- 1/2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Kuutioi juusto, paprika sekä omena ja sekoita kuutiot keskenään.
Sekoita kastike salaatin joukkoon. Asettele salaatti lautasille salaatinlehtien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka