Hunajainen juustosalaatti
Julkaistu
Kermainen kastike kruunaa juustosalaatin.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 200 g juustoa (esim. Polar, Oltermanni)
- 1 punainen paprika
- 1 omena
- salaatinlehtiä tarjollepanoon
Kastike
- 1 keltuainen
- 1/4 tl suolaa
- 1 tl sinappia
- 2 rkl Rajamäen Hunaja-omenaviinietikkaa
- n. 2 dl rypsiöljyä
- 1/2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Kuutioi juusto, paprika sekä omena ja sekoita kuutiot keskenään.
Sekoita kastike salaatin joukkoon. Asettele salaatti lautasille salaatinlehtien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka