Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hunajaglaseeratut kanankoivet

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Kuudelle-kahdeksalle

  • noin 20 kanankoipea
  • 3-4 rkl hunajaa
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 tl currya
  • suolaa, pippuria ja paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sulata hunaja, soija ja curry kattilassa.

3. Mausta koivet suolalla, pippurilla ja paprikalla. Penslaa hunajaseoksella. Laita ne uunivadille ja korkealle uuniin 25-30 minuutiksi.

4. Käännä ja penslaa niitä pariin kertaan – napsauta grillivastus päälle viimeiseksi 5 minuutiksi jotta pinnasta tulee rapea.

Jos tarjoilet kanankoivet seisovassa pöydässä, voit kietoa luun ympärille hieman foliota jotta niitä voi syödä sormin. Päivälliseksi ne sopivat vihersalaatin kera, johon olet sekoittanut maissia ja valkoisia papuja.

Lisää aiheesta:

Grillatut broilerinuijatSitruunahaudutettua porsastaHunajapaistettua porsaanpaistiaGrillatut sianluut ja hasselbackalaisetKananmaksaa ja vihannespaistostaKiinalainen pata sianlihasta
BroilerinkoivetKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet
  • 06.04.202313:55
    Nopeat ja helpot

    Saudikana – helppo ja edullinen uunibroileri!

  • 14.03.202209:20
    Kanapata

    Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

  • 12.01.202110:43
    Kanapata

    Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

  • 17.01.202012:47
    Kanapata

    Lyonin kana – etikkakana on niin koukuttavaa, että et voi lopettaa syömistä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Appelsiinihunajaiset kanankoivet