Hunajaglaseeratut kanankoivet
Jos tarjoilet kanankoivet seisovassa pöydässä, voit kietoa luun ympärille hieman foliota jotta niitä voi syödä sormin. Päivälliseksi ne sopivat vihersalaatin kera, johon olet sekoittanut maissia ja valkoisia papuja.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kuudelle-kahdeksalle
- noin 20 kanankoipea
- 3-4 rkl hunajaa
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- 1 tl currya
- suolaa, pippuria ja paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sulata hunaja, soija ja curry kattilassa.
3. Mausta koivet suolalla, pippurilla ja paprikalla. Penslaa hunajaseoksella. Laita ne uunivadille ja korkealle uuniin 25-30 minuutiksi.
4. Käännä ja penslaa niitä pariin kertaan – napsauta grillivastus päälle viimeiseksi 5 minuutiksi jotta pinnasta tulee rapea.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan