Hummus chilillä
Täyteläinen hummus maistuu sellaisenaan tai lisukkeena. Kokeile dippinä, levitteenä tai vaikka lammaskebabin rinnalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 tlk kikherneitä
- 0,5 dl tahinia
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sitruunan mehu
- suolaa
- koristeluun chilijauhetta ja oliiviöljyä
Valmistusohje
Huuhtele ja valuta kikherneet. Laita ne kulhoon tai tehosekoittimeen muiden aineiden kanssa.
Soseuta tasaiseksi (sauvasekoittajalla, jos et käytä tehosekoitinta). Viimeistele hummus tarjoiluastiassaan chilijauheella ja oliiviöljynauhalla.
Tarjoile lisukkeena esimerkiksi lammaskebabinb kanssa. Lammaskebabin reseptin löydät
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan