Höyrytettyä purjoa ja vadelmavinegrettiä
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 purjoa
- suolaa
- 1 rkl vanhan ajan Dijon-sinappia
- 2 rkl vadelmaetikkaa
- 1-2 rkl öljyä
- 1 salottisipuli
- suolaa
- pippuria
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- ruohosipulia
Valmistusohje
Höyrytä purjoja suolavedessä 15-20 minuuttia. Kuivaa purjot talouspaperilla ja riko munat haarukalla.
Tee vinegretti yhdistämällä Dijon-sinappi, etikka, öljy, hienoksi pilkottu salottisipuli ja mausteet.
Asettele halkaistut purjot lautasille, lisää päälle munaa ja vinegrettiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki