Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hoisin ankanrintaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile eksoottista ankanrintaa nuudeleiden kanssa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 4 kpl ankanrintafilettä
  • 1 dl hoisin kastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

Tee ankan rasvaan ristikkäisviillot ja laita fileet kylmään pannuun.

Kuumenna fileitä hiljalleen, jolloin rasva alkaa sulamaan ja kaada välillä rasvaa pois pannulta. Lisää lämpöä ja paista niin kaun, että pinta on rapea ja paista liha myös toiselta puolelta nopeasti.

Kypsennä uunissa 180c n.15 minuttia, jolloin sisälämpö saavuttaa 48 asteen lämmön. Nosta kuumat ankanrinnat uunipelliltä pois puhtaalle lautaselle ja peittele fileet ilmavan kevyesti foliolla.

Anna fileiden vetäytyä 10 min ajan ja leikkaa sitten ohuita viipaleita ruokalautaselle.

Lisää aiheesta:

Maijan Vitello tonnatoPaistetut riekonrinnatPaistettu kalkkunanrintaUunipaistiLampaanpaistiviipaleet ja gorgonzolaRosmariinibroileri uunissa
KiinalaistaAnkkaaKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kiinalaista
  • 05.01.201512:21
    Tortillat

    Kevyet kana-salaattiwrapit – helppo jauheliharuoka valmistuu vartissa!

  • 18.02.201300:00
    Ankkaa

    Hoisin ankanrintaa

  • 18.02.201300:00
    Ankkaa

    Pekingin ankka

  • 18.02.201300:00
    Tofukeitto

    Tofu-nuudelikeitto

  • 18.02.201300:00
    Tofukeitto

    Tofukeitto rapupuikoilla ja pinaatilla