Hoisin ankanrintaa
Kokeile eksoottista ankanrintaa nuudeleiden kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 kpl ankanrintafilettä
- 1 dl hoisin kastiketta
- suolaa
Valmistusohje
Tee ankan rasvaan ristikkäisviillot ja laita fileet kylmään pannuun.
Kuumenna fileitä hiljalleen, jolloin rasva alkaa sulamaan ja kaada välillä rasvaa pois pannulta. Lisää lämpöä ja paista niin kaun, että pinta on rapea ja paista liha myös toiselta puolelta nopeasti.
Kypsennä uunissa 180c n.15 minuttia, jolloin sisälämpö saavuttaa 48 asteen lämmön. Nosta kuumat ankanrinnat uunipelliltä pois puhtaalle lautaselle ja peittele fileet ilmavan kevyesti foliolla.
Anna fileiden vetäytyä 10 min ajan ja leikkaa sitten ohuita viipaleita ruokalautaselle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka