Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hirvipullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Ainekset

  • 500 g jauhettua hirvenlihaa (tai muuta riistaa)
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 3 oksaa rosmariinia
  • 1 sipuli
  • Tilkka rypsiöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se pannulla tilkassa öljyä. Lisää mukaan rosmariini ja anna jäähtyä.

Sekoita liha, kananmuna, ranskankerma, suola ja pippuri hyvin keskenään. Lisää mukaan sipuli.

Muotoile kostutetuilla kämmenillä lihapulliksi ja laita uunin pellille. Paista pullat uunissa kypsiksi noin 180 asteessa 10–15 minuuttia.

Kokeile maistuvia hirvipullia. Riistan maku pääsee oikeuksiinsa, kun tarjoilet hirvipullat raikkaan ja täyteläisen juuresmuusin kanssa. Tämän maukkaan riistareseptin arkkitehti on Makuja-kokki Henri Alén.

Lisää aiheesta:

Pekka Terävän perunagratiiniRanskalaiset sienetJuustopaistiPyörykätLindströminpihvitKlassinen Lindströminpihvi
RiistapyörykätMakujaGluteenitonRiistakausiPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Riistapyörykät
  • 19.10.201707:00
    Lihapullat

    Hirvilihapullat tomaattikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Cocktaillihapyörykät ja chili-suklaadippi

  • 06.03.201308:41
    Kasvispyörykät

    Arancini eli helpot riisipyörykät

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hirvipyörykät ja juureskakku

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Hirvifrikadellit