Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno

Julkaistu 04.02.2024 12:58

MTV LIFESTYLE

Keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alén kokkasi Huomenta Suomessa salaatin, joka on paitsi terveellinen myös herkullinen.

Ainekset

  • 2 prk (à 400 g) cannellini- tai borlottipapuja (kypsennettyjä)
  • 1 prk tonnikalaa öljyyn säilöttynä
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 oksaa varsiselleriä
  • 1 porkkana
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • vajaa 1 dl oliiviöljyä
  • koristeeksi rucolaa tai vesikrassia

Valmistusohje

  1. Valuta ja huuhdo pavut huolellisesti. 
  2. Pane kulhoon valutetun tonnikalan kanssa. 
  3. Hienonna punasipuli ja varsiselleri, ja lisää ne joukkoon. 
  4. Kuori ja viipaloi porkkana, ja lisää seokseen. 
  5. Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, suolalla ja pippurilla. 
  6. Mausta salaatti lopuksi vielä punaviinietikalla ja oliiviöljyllä mehevän kosteaksi. 
  7. Koristele salaatti rucolalla tai vesikrassilla.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen caesarsalaattiNizzan salaatti anjoviksellaPastasalaattiEntrecôte snacksKesäinen Nizzan salaattiSalad Nicoise/ Nizzansalaatti
RuokaTonnikalasalaattiLeivontaSalaatit