Helppo chili con carne

Kaikki yhdessä padassa. Voiko ruoanlaitto olla tämän helpompaa?

Neljälle

  • 500 g jauhelihaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 paprika, kuutioina
  • 500 g tomaattimurskaa chilillä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1-2 tl chilijauhetta
  • 1 prk valkoisia papuja
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Freesaa sipulit kuultaviksi margariinissa padassa. Lisää jauheliha, murusta ja ruskista. Mausta ja lisää muut ainekset paitsi pavut, jotka lisäät viimeiseksi 10 minuutiksi.

2. Anna kiehua hiljalleen 30-40 minuuttia.

3. Ripottele päälle persiljaa juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!