Hellapoliisin sillisalaattileivät
Pikkujoulukausi on alkanut! Sillisalaatti on mainio tarjottava seisovassa pöydässä. Tarjoa sellaisenaan tai pienten leipäpalojen päällä.
noin 15 annosta
- 5 keskikoista keitettyä perunaa
- 2 Matjessillifileetä
- 3 keitettyä munaa
- 1 punasipuli
- 1 omena
- 1 maustekurkku
- 200-300 g kermaviiliä
- ½ ruukkua tuoretta tilliä
- mustapippuria myllystä
- 15 viipaletta Maalahden Limppua
- jääsalaattia
Valmistusohje
Kuori kypsät perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Hienonna matjessillifileet.
Hienonna munat ja punasipuli.
Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Kuutioi myös maustekurkku.
Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon kermaviili, hienonnettu tilli ja mustapippuria myllystä.
Tarkista maku.
Laita leipäviipaleiden päälle jääsalaattia ja jaa sillisalaatti leipien pinnalle.
Koristele tillillä. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella