Hellapoliisin pesto-parmankinkkusuupalat
20.2.2015. Illanistujaisten mehevät suupalat valmistat helposti valmiista lehtitaikinalevyi stä. Nämä valmistuvat näppärästi myös yllätysvieraille ja isollekin joukolle. Täytteissä voit käyttää mielikuvitusta ja omia suosikkiaineksia.
24 kpl
- 500 g lehtitaikinalevyjä pakastealtaasta
- 200 g punaista pestokastiketta
- 100 g parmankinkkua
- 100 g parmesaanijuustoa raasteena tai lastuina
- mustapippuria myllystä
Koristeluun
- rucolaa
Valmistusohje
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan puoli tuntia ennen paistamista.
Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille ja leikkaa jokainen levy kolmeen yhtä suureen osaan. Sivele levyjen pinnalle punaista pestokastiketta. Jaa päälle parmankinkku ja parmesaanijuustoa.
Rouhi pinnalle hieman mustapippuria myllystä.
Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 10-15 minuuttia. Koristele valmiit suupalat rucolalla.
Vinkki! Voit lisätä täytteeksi myös esimerkiksi aurinkokuivattuja tomaatteja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan