Hellapoliisin pesto-parmankinkkusuupalat
20.2.2015. Illanistujaisten mehevät suupalat valmistat helposti valmiista lehtitaikinalevyi stä. Nämä valmistuvat näppärästi myös yllätysvieraille ja isollekin joukolle. Täytteissä voit käyttää mielikuvitusta ja omia suosikkiaineksia.
24 kpl
- 500 g lehtitaikinalevyjä pakastealtaasta
- 200 g punaista pestokastiketta
- 100 g parmankinkkua
- 100 g parmesaanijuustoa raasteena tai lastuina
- mustapippuria myllystä
Koristeluun
- rucolaa
Valmistusohje
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan puoli tuntia ennen paistamista.
Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille ja leikkaa jokainen levy kolmeen yhtä suureen osaan. Sivele levyjen pinnalle punaista pestokastiketta. Jaa päälle parmankinkku ja parmesaanijuustoa.
Rouhi pinnalle hieman mustapippuria myllystä.
Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 10-15 minuuttia. Koristele valmiit suupalat rucolalla.
Vinkki! Voit lisätä täytteeksi myös esimerkiksi aurinkokuivattuja tomaatteja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike